KARTUNDOBOZ

Ez a blog a kartundoboz.blogspot.com duplikációja.

Friss topikok

Linkblog

ady

2008.02.14. 08:58 | kartunboj | komment

ady





Amikor Adyt Rákóczira cserélték, nem tudták mit cselekszenek. Mi akkor már úgy megszoktuk, hogy szinte szállóigévé vált, " Adj egy Adyt". - Dobj meg egy Rákóczival. - Fuj, nem tetszik. Feri bátyó jobban mutatott az ötvenesen. Ezzel akarták kárpótolni? Nem beszélve arról, hogy a szinével olyan lehetőséget adtak a szélhámozó neppereknek, hogy húszezreseknek álcázva komoly vagyontól foszthatják meg a balekokat. Én aztán csak tudom.

· 1 trackback

Címkék: ady rákóczi bankjegy

A bejegyzés trackback címe:

https://kartunboj.blog.hu/api/trackback/id/tr38338674

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.05.25. 10:45:18

Ady, a lehetséges időutazó, wannabe próféta Én, a pínteki napért felelős kommunikációs tiszt, mikor máskor írnám a pínteki cikket, mint szombat reggel, kéremszépen? Igazán rövid bejegyzés lesz ez most, csak szeretném felhívni a figyelmet arra furcsa és g…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása